Selecteer een pagina

De tijd is rijp. Dat jij je in jouw volle glorie laat zien. True colours. Ongetemd. Voluit en zonder handrem.

Voluit leven

Ook als je twijfelt aan jezelf. Je onzekerheid ervaart. Bang bent. Niet weet hoe. Denkt in ONmogelijkheden. Bijvoorbeeld omdat je vroeger niet gezien werd. Niet begrepen werd.
Afgewezen werd. Omdat je je anders voelt. Omdat jouw ideeën anders zijn. En je misschien denkt dat hier geen plek voor is. Je diep van binnen bang bent om afgewezen te worden.

Dat mag. Dat is ok. Er is niks mis met jou. En je hoeft je hierdoor niet tegen te laten houden.

Afbreken van het oude

De wereld is in chaos. De wereld is aan het veranderen. Voordat je kan bouwen aan iets nieuws, dient het oude afgebroken te worden.

En dát is m.i. precies wat gaande is nu. Niet alleen in de wereld. Ook in jou – diep van binnen. Alles dat niet meer klopt, gaat wringen. Ongeacht of het iets in jouw binnenwereld is of in jouw buitenwereld.

Het gaat pijn doen en wordt zichtbaar. Dat is nodig voor transformatie: De transformatie naar een liefdevollere wereld en die begint bij onszelf.

Voelen, helen en transformeren

Zodra iets aan het licht komt, kunnen we het IN het licht zetten. En mogen we voelen, helen en transformeren. Zodat we onze koers kunnen afstemmen op wat we wél willen. Op zowel collectief niveau als op individueel niveau.

Deze chaos vraagt iets van ons.
Het vraagt om: Je open stellen. Te kijken. Te voelen. Nee niet wegdrukken. Niet wegkijken. Niet meer op je tong bijten. Het vraagt om je uit te spreken. Te kiezen voor datgene wat goed is: het hoogste goed.

Gaan staan voor jezelf

Alle transformatie begint bij jezelf.
Neem je verantwoordelijkheid- voor jezelf. Voor je kinderen. Voor alles wat je lief is. Het is altijd een innergame. Zodra je jezelf leert kennen, ligt de wereld aan je voeten.

Je voelt diep van binnen of bij jou de tijd ook rijp is. Je hebt vrije keuze wanneer je daar aan toe geeft. Wacht niet tot het leven je vanzelf dwingt, vanwege welke tegenslag dan ook.

Jijzelf bent je grootste asset. Zie jij jouw waarde?

voluit leven.