Femke Krabben

Over mij
“Ik kan eindelijk zeggen: Ik kan en mag zijn wie ik ben en wie ik wil zijn, zonder maskers. Bewust van mijn unieke eigenschappen,  in verbinding met mijn cognitie, intuïtie en lijf en een diep vertrouwen in de oneindige mogelijkheden die bestaan. Ik ervaar een lichtheid, speelsheid en een ontembare zin in het leven. Vanuit die staat van zijn, is zó veel mogelijk. Ook voor jou.”
Femke Krabben
Femke Krabben

Het lijkt wel alsof vrouwen eerst iets heftigs moeten meemaken, voordat ze zichzelf toestaan het leven te leiden dat ze willen.

BinneN versus buiten

Ik heb me mijn hele leven anders gevoeld. Ik denk diep na, beleef alles intens en zie en voel veel. Niet alleen van mijzelf, ook van andere mensen. Al sinds ik me kan herinneren, houdt het leven zélf, wie ik ben en wat mijn rol is, mij bezig. Ik ga letterlijk als een vraagteken door het leven.

Een groot deel van mijn leven heb ik mijzelf en mijn rijke, sensitieve binnenwereld niet kunnen plaatsen. Ik voelde me een vreemde eend in de bijt en vroeg me soms zelfs af of er iets mis met mij was. Nu weet ik dat ik dat dit komt door mijn heldervoelen, helderweten en helderzien.

Mijn zelfbeeld werd hierdoor niet bepaald rooskleurig en verre van realistisch. Ik voelde me allesbehalve slim, voelde me teveel en had het gevoel me te moeten bewijzen om er te mogen zijn. Het gevolg was dat ik me ging aanpassen, hard ging werken en me (onbewust) afsloot van mijn gevoel en intuïtie. De jonge versie van mezelf voelde zich vaak onbegrepen, eenzaam en angstig.

Aan de buitenkant zag het er perfect uit. Ik heb een wetenschappelijke studie afgerond, heb goede banen met dito salaris in de corporate wereld gehad en een fijn, sociaal leven. Van binnen voelde dat anders. Ik onderdrukte mijn gevoel en mijn verlangens. De stem van mijn intuïtie wuifde ik weg, overigens zonder dat ik dat toen allemaal bewust in de gaten had. Noem het ‘succesvol aangepast’. Achteraf gezien, was ik aan het overleven.

persoonlijke Groei

Ik heb zo’n heftige (medische) ervaring gehad na de geboorte van mijn dochters, waarbij het de tweede keer bijna mis ging. Toen ik bijkwam uit narcose en te horen kreeg dat ik geluk had er nog te zijn, besloot ik: Het moet anders.

Het was tijd mijn eigen weg te gaan, zodat mijn unieke talenten (die jij ook hebt) volledig tot bloei konden komen. Sinds ik dat besluit heb genomen, heb ik zoveel moois mogen ervaren, ontdekken en doorleven. Dat is teveel om hier te beschrijven.

Deze impactvolle gebeurtenis fungeerde als een katalysator voor persoonlijke (bewustzijns) groei. Het heeft mij vastberaden gemaakt om mijzelf te bevrijden van belemmerende (generationele) patronen, blokkades en het leven vorm te geven zoals past bij mijn natuurlijke aard, talenten en hartverlangens.

En toch was mijn eigen puzzel nog niet compleet en ontbrak ergens nog een stukje.

Femke Krabben

Welke stappen mag je nú zetten om te zijn wie je wil zijn en het leven te leiden waar je naar verlangt?

Hoogbegaafd & hoogsensitief

Mijn twee dochters zijn degene die hoogsensitviteit en hoogbegaafdheid in mijn leven aan de oppervlakte hebben gebracht. Kinderen zijn zo puur en ware leermeesters zodra ogen hiervoor zijn geopend. Ook voor mij. Dit bleek hét ontbrekende puzzelstukje te zijn voor mij.

Er volgde een intense, soms verdrietige en eenzame periode. Eindelijk kon ik mezelf zien en begrijpen, al had ik ook vragen. Hoe anders had mijn leven verlopen als ik wel gezien was in deze kwaliteiten en uitdagingen? Als ik niet dat succesvol aangepaste meisje was, maar meer het lef had mezelf te zijn? Als ik passende begeleiding had gehad en mezelf, maar ook de kunst van het leven eerder had begrepen?

Inmiddels kan ik hier met een ander perspectief naar kijken. Het heeft me bovendien geïnspireerd om me te specialiseren in hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en in het kunnen vertolken van de behoeftes die schuilgaan achter emoties en gedrag.

Zijn wie je werkelijk bent

vanuit flow je talenten benutten voor het grotere geheel

Ik heb veel verhalen over wat ik niet wil en hoe het leven niet werkt. Ik weet als geen ander hoe tegen de stroom in te leven. Dit heeft mij gemotiveerd om alles te ontdekken, te ervaren en te doorleven over innerlijke- en emotionele vrijheid, bewust ouderschap, bezieling, energie, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, belichaming en nog veel meer. Dit heeft mij ongelofelijk veel lichtheid, speelsheid en levenslust gebracht. Ik voel me rijk nu ik dagelijks expressie mag geven aan wie ik werkelijk ben.

Alles komt samen in al mijn werk, waarmee ik je laat ervaren hoe je jouw leven in lijn kan brengen met wie je bent, met je hartverlangens en met jouw unieke talenten. Ervaar diepe vervulling, rust en maak impact door ware zelf te zijn. Gevoelens van geluk vloeien hieruit voort.

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Het doorbreken van patronen en loslaten van (onbewuste) blokkades en handremmen.

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Verbinden van hart, hoofd, lijf en ziel, zodat flow kan ontstaan.

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Waardoor je tot bloei komt, je meer impact maakt en meer zingeving ervaart.

Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Het is tijd. Ook jouw tijd. We worden niet voor niets geboren, dat weet jij ook. We zijn hier om met onze unieke eigenschappen een verschil te maken. Op een gemakkelijke, leuke en ontspannen manier. Vanuit flow.

Daar vind je de magie van het leven. Ik laat je graag ervaren hoe.

Femke Krabben

Of stuur een bericht

9 + 4 =