Selecteer een pagina

Je mind wil weten, van de hoed en de rand. Het geeft je een gevoel van controle. Dat je verstandig bent en weloverwogen een beslissing maakt.

Je intuïtie weet en fluistert je toe. Met het hoogste goed voor jou als doel. Maar als je de eerste subtiele fluisteringen negeert, springt je mind er tussen. Die is vaak minder subtiel van aard. Deze boodschap komt vaak luid en duidelijk door, hoe sterker (en geraffineerder) je mind werkt. En dan komt de twijfel. Misschien zelfs angst.

keuzes maken vanuit angst

Je mind is bang om te groeien, blijft graag op z’n plek. Wil niet graag buiten de bekende paden, ook al doet het bekende pad pijn.

Ja echt. Soms hebben we liever pijn dan dat we een nieuwe stap zetten. Voel je geregeld weerstand, weet en voel je dat je jezelf inhoud, dat er eigenlijk (veel) meer in je zit.

En vraag je jezelf soms af, is dit het nou?
Grote kans dat je (voornamelijk) leeft met je mind aan het stuur. En keuzes maakt uit angst, in plaats vanuit een verlangen en vanuit vertrouwen. Zonder oordeel, dit is hoe we dat leren. Allemaal.

1 moedige beslissing

Het vraagt moed en slechts 1 beslissing. Van jou. De beslissing dat je terug wil naar jouw kern. Dat je wil leven vanuit plezier, vertrouwen en vreugde. Dat je leven moeiteloos stroomt als in een flow.

intuïtief weten.