Selecteer een pagina

Als er iets is dat ik meeneem uit het afgelopen jaar – dan is het wel de innerlijke push om mijn eigen Corona op te zetten. Het is me nu helemaal helder: ik ben hier niet om het spelletje mee te spelen:

>>> Ik ben hier om het spel te veranderen <<<

NET ALS JIJ!

We hebben allemaal unieke talenten. Zoals JIJ & ik is er maar één. Niet voor niets ben jij zo sensitief, creatief en vernieuwend. Heb jij een unieke kijk, die je nog nergens anders ziet.

Mij heeft dat lange tijd onzeker gemaakt. Nu weet ik: Die andere visie is er niet voor niets. De wereld heeft het nodig, dat we komen opdagen in ons EIGEN leven. En we allemaal gaan staan voor onze diepste verlangens en wensen, om zo een samenleving te creëren die we WEL willen.

Dát is authenticiteit

Dát is wat onze gevoelige kinderen van ons vragen. En wat zij ons spiegelen met ‘moeilijk gedrag’ als ons hoofd en hart niet op één lijn liggen. En ja, dat is misschien héél spannend. En het is niet van vandaag op morgen geregeld. Maar wat nou als het juist de bedoeling is, dat het geen quick fix is, maar een reis? Helderheid ontstaat juist gedurende het proces #actionbringsclarity

Je hoeft het niet alleen te doen, er is genoeg hulp. Het vergt wel moed en een besluit: ik ga ervoor! En je zal ontdekken welke schatten er verborgen liggen in jou. Jouw unieke talenten leven, is wat vervulling brengt, impact maakt en overvloed genereert. Niets maakt kinderen gelukkiger dan happy parents

Start vandaag nog

Volg hetgeen dat het hardst aan je trekt en dat jou ongelooflijk veel plezier geeft. Volg deze weg, laat het zich ontvouwen en je zal zien dat dit het is dat je de meeste succes gaat brengen (wat je ook onder succes verstaat).

Het is tijd – ook de jouwe. Pak je eigen kroon en GO!

diepste verlangens