Selecteer een pagina

Workshops

Verhoog je energie, vibe en aantrekkingskracht

Workshop Hoogsensitiviteit als kracht

Workshop hoogsensitiviteit (nieuwe datum wordt gepland)
Voel je anderen of situaties van nature gemakkelijk aan en spring je hierop in, ook al gaat dit soms ten koste van jezelf?

Vind je het een uitdaging om grenzen te stellen, om ‘nee’ te zeggen?
Word je soms overmand door emoties of ervaar je met regelmaat overprikkeling?

Mensen met extra gevoelige zintuigen en een sensitief zenuwstelsel noemen we hoogsensitief (HSP) of hooggevoelig. Zij zijn gevoeliger voor prikkels, alert op hun omgeving en hebben een diepere prikkelverwerking. Als je niet geleerd hebt hier mee om te gaan, dan gaat dit vaak ten koste van de eigen energie en vitaliteit. Moeheid, een kort lontje, overprikkeling of zelfs burn-out komt vaak voor.

Vaak weten zowel de HSP’ers zelf als de omgeving niet goed hoe om te gaan met deze eigenschappen. Hoogsensitiviteit wordt daardoor vaker als last ervaren, dan als kracht.

Tijd voor verandering! En daar draag ik graag aan bij.

Specialisatie HSP
Ik ben zelf hoogsensitief en weet als geen ander wat een uitdaging dit kan zijn in een hogesnelheidsmaatschappij waarin we verkeren. Na jaren van ‘tegen de stroom in’ leven, heb ik acht jaar geleden het roer omgegooid en heb ik me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en bewustzijnsontwikkeling. Sindsdien werk ik als coach, spreker en yogadocent.

Inhoud Workshop
Gedurende deze workshop duiken we met een kleine groep in de zichtbare- en onzichtbare wereld van energie en frequentie gerelateerd aan hoogsensitiviteit. We maken de vertaalslag naar het dagelijkse leven en er is ruimte voor vragen zodat je met afgestemde handvatten naar huis gaat. We sluiten af met een diepe ontspanning inclusief een groeps energyclearing en -healing (voor wie wil).

Schrijf je in!
Ben je nieuwsgierig naar hoogsensitiviteit of herken je jezelf hierin en wil je graag meer weten, voelen en ervaren over hoe je krachtiger in het leven kan staan? Wees dan welkom bij deze workshop ‘Hoogsensitiviteit als kracht’. Wil je een bericht ontvangen wanneer de volgende workshop plaats gaat vinden, stuur me dan een bericht via onderstaand berichtenveld.

Workshop hoogsensitiviteit details
Datum: wordt gepland
Plaats: Hilversum,
Kosten: 55 euro

workshops verhoog je energie
workshops verhoog je energie

Stuur een bericht

13 + 3 =