Spreker

Spiritueel leiderschap

Workshops & keynotes

Wij ‘mensen’ maken de wereld. Een wereld van verschil. Als je authentieke groei en verandering op duurzame wijze wil aanspreken, dan zit je hier goed.

Volgens anderen ben ik een authentieke, inspirerende en bevlogen spreker met een vernieuwende kijk op menselijke potentieel. Ik zie altijd méér mogelijkheden. In mensen, situaties en in ondernemingen.

Tijdens een workshop of key-note worden deelnemers geraakt, geïnspireerd en geactiveerd in hun authenticiteit, kwetsbaarheid en zelfleiderschap. Zij worden met concrete vervolgstappen gemotiveerd hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen worden, met hun eigen unieke kwaliteiten, in elk facet van het leven en zonder kunstjes of trucjes. Het resultaat is een bak vol hernieuwde energie, een positieve flow én duurzame resultaten.

spiritueel leiderschap spreker

“Succes is an Innergame. Always”

Femke spreekt over

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Authentiek, inspirerend en bezield vrouwelijk leiderschap (zonder trucjes).

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Hoogsensitiviteit & hoogbegaafdheid (als neurodiversiteit)

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Ongetemd Leven (voluit werken & leven vanuit je roeping, intuïtie en in flow)

Femke heeft samengewerkt met

spiritueel leiderschap spreker talent primair
spiritueel leiderschap spreker universiteit leiden
spiritueel leiderschap spreker robeco
spiritueel leiderschap spreker erasmus
Ongetemd leven spreker HSP
spiritueel leiderschap spreker ABN AMRO
spiritueel leiderschap spreker diversity day
Spiritueel leiderschap spreker samenwerking Ananda-yoga

verhelderend, krachtig en warm

Femke heeft tijdens de Diversity & Inclusion week van de ABN AMRO met collega’s met hoogbegaafdheid en/of hoogsensitiviteit ruimte gegeven voor het delen van ervaringen. Mooi om te zien, te horen en te voelen dat er ontzettend veel veiligheid was en dat alles er mocht zijn. Dit werd krachtig en warm door haar begeleid. Jouw workshop zou in elke organisatie een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan (h)erkenning van HSP en HB en aan het stimuleren om deze talenten te benutten.
– Sandra Pelsma –

Bij de diversity & Inclusion week van ABN AMRO heeft Femke een verhelderende en krachtige presentatie gegeven over het (laten) floreren van medewerkers met persoonlijkheidskenmerken hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Ik zou elke organisatie die inclusiever wil worden en haar medewerkers wil stimuleren om hun potentieel volledig te benutten willen aanraden om Femke te betrekken bij een inspiratiesessie of adviestraject.
– Lena Budko –

Of stuur een bericht

3 + 11 =