Retraites

Yoga & healing

Een helende dag voor jezelf

Het is ochtend. Je ligt in je bed en de wekker gaat. Je hoofd schiet direct aan met gedachten over wat je allemaal te doen hebt vandaag. Even voel je de spanning in je lijf toenemen, maar dan realiseer je dat deze dag anders gaat zijn. Deze dag ben je niet bezig voor een ander.

Deze dag staat in het teken van jou. Een dag om te unpluggen van je dagelijkse to-do’s. Een dag om uit te zoomen, op te laden en met nieuwe energie, helderheid en inspiratie weer af te sluiten. Deze dag brengt je terug in flow, jouw flow. Zodat je weer weet wat je wil en welke stappen daar voor nodig zijn.

Juist als je veel wil of denkt te moeten. Je hoofd vol zit en je stress ervaart, is vertragen áltijd de oplossing. Vertragen brengt rust in je hoofd, geeft ruimte en helderheid. Het versterkt je intuïtie en ‘t brengt de magie van het leven weer terug.

Geef jezelf een retraite cadeau en kom weer terug in flow.

retraite yoga & healing

“Ego says: Once everything falls into place, I will find peace.
Spirit says: Find peace and everything falls into place”

Met een vol hoofd en vanuit een doe-stand, is het onmogelijk om een leven te creëren dat je werkelijk wil.

Gratis

Yoga voorproefje

Schrijf je hier in om als eerste op de hoogte gehouden te worden van nieuwe data. Om je alvast een voorproefje te geven krijg je dan ook direct toegang tot een gratis yoga les!

ontspanning, vertrouwen en positieve energie

Femke is dé Gabby Bernstein van de lage landen!
– Florien van Basten Batenburg –

Ik leef veel meer in ontspanning, vertrouwen en positieve energie. Er zijn nog genoeg lessen te leren en heus niet alle beren zijn van mijn pad verdwenen. Het grote verschil is dat ik nu weet hoe daar mee om te gaan. Er is zo veel moois veranderd, het is alsof ik een ander mens ben. Ik herken mezelf amper terug op recente foto’s.
– Eva Arkenaar –

Of stuur een bericht

13 + 5 =