Retraite

Healing harp & restorative yoga

Een helende, zielsvoedende en magische middag met live harp, zang en yoga

Zondag 18 september -in Hilversum

Enkele keren per jaar slaan harpiste en zangeres Daniëlle Uriël & Femke Krabben de harten ineen en geven zij samen een helende, zielsvoedende en magische middag met live harp muziek, zang en zachte restorative yoga. Een middag die je niet snel zal vergeten.

♥ Daniëlle Uriël is harpiste en zangeres. Ze speelt en zingt intuïtieve muziek, sacred songs en mantra’s. Zij gebruikt haar muziek om het hart te openen, de geest te verstillen en het lijf te ontspannen.

♥ Femke Krabben is heartfelt spreker, energetisch coach, en yoga docente. Zij inspireert anderen om hun hart te volgen, meer te leven vanuit intuïtie, eigen flow en vanuit eigen-wijsheid.

retraite yoga & healing

‘Laat de zuivere trillingen van de harp elke cel raken. Je laat als vanzelf los wat je niet meer dient.’

Laat je lichaam zachtjes bewegen, ontspannen en kom tot diepe rust. Wordt gevuld en vervuld in een bad van licht en liefde. Voel je welkom!

De combinatie van harp, zang en yoga werkt door op alle niveaus: Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Energetisch. Het wordt ervaren als pure liefde & magie!

Invulling middag retreat Healing Harp & Yoga

Je wordt met thee & lekkers ontvangen in een prachtig verbouwde kerk in Hilversum, waar Ananda Yoga is gevestigd. Daarna zal Daniëlle je twee uur lang met haar harp, zang en met andere instrumenten meenemen in een veld van helende frequenties, terwijl Femke je begeleidt in zachte, diep ontspannende restorative houdingen.

Restorative yoga werkt heel goed tegen stress, ontspant het zenuwstelsel en is goed voor het immuunsysteem. Het is de ultieme vorm van ontspannen en tot rust komen. Je ligt of zit gedurende langere tijd in een houding, waarbij je volledig ondersteund wordt door kussens, bolsters en blokken. Zo kan je lichaam zich overgeven aan de zwaartekracht en word je uitgenodigd om diep te ontspannen. Na afloop is er tijd om te landen.

Datum
Zondag 18 september van 14.00 – 17.00 uur

Locatie
Ananda Yoga, Boomberglaan 18 te Hilversum. Kom in comfortabele kleding en neem een eigen dekentje mee.

Healing-Harp-Concert-en-Yoga-danielle-uriel (2)

Ontspannen en overgeven aan het moment

Alles van deze middag heeft nog lang nagezinderd. Wat ik vooral confronterend vond was hoeveel spanning ik in mijn lijf heb en hoe lastig ik het vind om te ontspannen en mij over te geven aan het moment. De houdingen in combinatie met de muziek waren super fijn en helend en ik ben heel blij dat ik het mezelf cadeau heb gedaan.
– Anne-Susan Sas –

Deze middag is een cadeau voor jezelf.
Kom je ook?

Andere

DATA RETREAT

Heb je interesse in de Retreat en kan je niet op bovengenoemde datum? Vul je gegevens in, dan stuur ik je een bericht wanneer de volgende Healing Harp & Yoga Retreat gepland is. Je ontvangt bij aanmelding ook direct een gratis ontspanningsoefening in je mailbox, zodat je vast een moment kan kiezen om in ontspanning & flow te komen.