Selecteer een pagina

Coaching

Ongetemd leven

Wat als je jezelf toestaat om voor je meest mooie leven te gaan, met al jouw unieke kwaliteiten en vanuit een zachte kracht?

Wat als je je krachtiger, rustiger en meer zelfverzekerd gaat voelen? Wat als je weer bruist van energie en je veel meer plezier en flow ervaart? Wat als je eindelijk gaat ZIJN wie je wil zijn en gaat DOEN wat past bij jou?

Dat is Ongetemd Leven vanuit flow: Terug naar wie je werkelijk bent vóórdat de wereld je vertelde wie je moest zijn. En leven op een manier zoals past bij jou. Leven vanuit Flow

Wie met mij werkt, krijgt geen kunstjes of trucjes aangeleerd. Je herinnert je weer wie je bent, wat je wil doen en hoe je meesterschap krijgt over het leven dat jij verlangt.

Als jij je afvraagt wat je écht wilt en hoe je dit voor elkaar krijgt… dan zit je hier goed!
coaching ongetemd leven

Enthousiast geworden en wil je persoonlijk sparren en kijken of een samenwerking iets voor jou is?

Coaching ongetemd leven

Deze online Zoom-sessie is voor jou als je wil proeven aan de impact van een samenwerking met Femke.
Je wil meer leren over wat hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid betekent voor jou, welke impact het in je leven maakt en hoe je de vruchten van deze mooie kwaliteiten kan plukken.

Je zoekt naar een manier om meer in  je eigen flow te komen en patronen te doorbreken die je niet verder helpen.  Het verlangen om meer ruimte te geven aan jouw unieke eigenschappen, leeft in jou. Je wil helderheid ervaren, het oude loslaten en een verschil maken. Niet alleen voor jezelf. Ook om de wereld een beetje mooier te maken.

We laten het oude los, leren de levenslessen en maken ruimte voor het nieuwe. Je voelt je lichter, krachtig en vol vertrouwen waardoor nieuwe mogelijkheden zich als vanzelf aandienen.

 

Hoogsensitiviteit e/o Hoogbegaafdheid als kracht

Leven, werken en opvoeden met kenmerken als hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid lopen vaak nét even anders. Niet iedereen begrijpt de impact hiervan en dat kan heel eenzaam voelen. Misschien ben je gewend om alles zelf te doen. Dat hoeft niet. Ook jij mag hulp vragen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ongetemd leven cheetah

Herken je jezelf en of je kind(eren) in hoogsensitiviteit of hoogbegaafdheid en wil je graag ondersteuning die positieve verandering brengt?

Boek dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek waarin we de hulpvraag bespreken en kijken of er een match is.

Traject op maat

Een transformatie traject voor vrouwen die de fijnste versie van zichzelf willen worden. Ongetemd zichzelf: voluit, krachtig, in balans, intuïtief en vanuit flow.

Dit traject is een combinatie van Online (via Zoom) en live dagen.

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Leer je unieke eigenschappen als kracht inzetten;

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Minder in je hoofd, meer voelen;

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Meer plezier en zelfvertrouwen;

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Krachtige keuzes kunnen maken die passen bij jou;

Femke-Krabben-ongetemd-leven-coaching

Meer bezieling, passie en levenslust.

Na afronding van dit traject voel jij je meer balans, ervaar je innerlijke rust en vertrouwen. Je weet wat je wil en durft op krachtige wijze te kiezen voor wat jou gelukkig maakt. Je leven komt in een flow, je ervaart minder weerstand en dat maakt alles zoveel leuker.

Duur en investering: in afstemming

coaching ongetemd leven

Methode

Mijn werk is altijd afgestemd op jou en mijn helderheid helpt daarbij. Daarnaast put ik uit een rijke schatkist aan opleidingen, ervaring en levenskunst. Mijn achtergrond is een master in Sociologie, Psychologie en Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit, waarna ik vanuit een ongetemde leerhonger nog vele andere opleidingen heb gevolgd en ook altijd lerende zal blijven. Ik heb me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit & hoogbegaafdheid en spreek, coach en geef workshops hierover. Zowel aan particulieren als in (corporate) organisaties.

een volmondig “ja” voor het leven

Een traject met Femke raad ik aan iedereen aan die de beste versie van zichzelf wil worden door te leven in verbinding met zichzelf en de wereld om zich heen. Je hoeft het wiel niet alleen uit te vinden en je mag daarbij vragen om de hand van een ander die je liefdevol ondersteunt in je eigen proces. Ik vond het wel spannend om te investeren in mezelf maar nu ik heb ervaren hoe positief transformerend het is, had ik gewild dat ik het eerder had gedaan.

Via diverse uitdagingen met als rode draad het traject met Femke heb ik mijn diepe en pijnlijke verlangen van het niet meer hier willen zijn omgebogen naar een volmondig ‘JA’ voor het leven, inclusief alle obstakels. Die switch is onbetaalbaar en had ik nooit alleen kunnen maken. Dat hoeft gelukkig ook niet!
– Eva Arkenaar –

Bij Femke heb ik veel geleerd over het ego, over energie, over gedragspatronen, over overtuigingen en nog veel meer.
Ik ben goed ondersteund in het leren om meer te kiezen voor mezelf, zelfacceptatie te vergroten en te doen wat goed voor mij is.
De ondersteuning bestond uit diverse interventies, zoals coaching, inspiratie, mediatie, healing en diverse opdrachten en oefeningen.
Zo is er een schat aan rijkdom ontstaan waar ik op terug kan vallen als ik mijn pad bewandel.
Het pad is niet eindig en gaat nog steeds door maar er is meer rust en vertrouwen gekomen en er is veel waar ik op terug kan vallen, als het even wat minder gaat.
Het is fijn (of broodnodig) om jezelf te leren kennen en vandaar uit te verbinden met anderen. Daar schuilt voor mij het ware geluk.
Ik gun iedereen die diep van binnen weet dat hij/zij zichzelf nu te kort doet, dan wel meer uit zijn/haar talenten wil halen, een mooi traject bij Femke.
– Heleen Goet –

Of stuur een bericht

13 + 3 =